Konfirmand 2021
Høve- og Havrebjerg Valgmenigheder

Høve og Havrebjerg Valgmenigheder


Konfirmand 2021

Der er indskrivning til konfirmation i forbindelse med en aftengudstjeneste den 18. august 2020.


Konfirmationsindskrivningen for forberedelsen i 2020-21 starter med en aftengudstjeneste den 18. august kl. 17 i Høve Valgmenighedskirke. Efter en (kort) gudstjeneste, går vi sammen over i Høve Marks Forsamlingshus, hvor vi sammen vil spise aftensmad. Efter aftensmaden, vil Nikolai fortælle lidt om konfirmandforberedelsen og måske også give en smagsprøve på, hvad de unge mennesker kan forvente sig af undervisningen.


Der er muligt at læse mere om konfirmationsindskrivelsen her.


Ved indskrivningen, bedes I medbringe dåbsattest, hvis ikke den vordende konfirmand er døbt i valgmenigheden. Er den unge ikke døbt, bedes fødsels- og navneattest medbragt, så kan vi arrangere et tidspunkt for dåb inden konfirmationen.


I behøver ikke at have afgjort, om konfirmationen skal finde sted i Høve Valgmenighed, er I blot nysgerrige om stedet og overvejer det, er I hjerteligt velkomne til at tilmelde jer - enten i Facebook-eventet, eller ved kontakt direkte til Nikolai, kontaktinformationer står nedenfor.
Har du spørgsmål kontakt da Nikolai på telefon 61 16 65 42 eller mail praesten@hoeve-havrebjerg.dkER DU I TVIVL OM NOGET, HAR SPØRGSMÅL ELLER BEHOV FOR EN AT TALE MED, ER PRÆSTEN TILGÆNGELIG PÅ TELEFON: 61 16 65 42.

Se seneste kirkeblad her


Høve og Havrebjerg Valgmenigheder